Gradina Visurilor

Despre noi

Echipa Gradina Visurilor vine in intampinarea nevoilor de amenajare a spatiului verde din jurul casei, institutiei unde se desfasoara activitatea de zi cu zi, caselor de vacanta etc. Suntem prezenti in Timisoara si oferim servicii profesionale de gradinarit atat in Timisoara cat si in localitatile din judetul Timis, iar pentru lucrari mari putem merge oriunde suntem solicitati.

Obiectivele noastre

1) Dezvoltarea conceptului de gradinarit in zona de vest a tarii bazat pe profesionalism, calitate, respect fata de natura si clienti nostrii si nu in ultimul rand, preturi competitive in acest segment.

2) Analizam fiecare nevoie a clientului, venim cu propuneri propri si oferim solutii personalizate de gradinarit si amenajare a spatiului verde pentru fiecare client.

3) Fiecare lucrare de amenajare este pentru noi o provocare

4) Permanent imbunatatim calitatea serviciilor, prin feedback-ul dat de clienti si legatura permanenta cu noutatile din domeniu.

5) Investim in personal calificat , unelte profesionale si solutii, menite sa satisfaca cele mai exigente pretentii in materie de gradinarit.

Gradina-Visurilor galerie foto
Gradina-Visurilor date de contact

SC RDN GRADENDO SRL

Adresa:
Timisoara
Str. Maresal C-tin Prezan, Nr. 119

Email:
office@gradinavisurilor.ro

Radu Greavu
Tel mobil:
- 04-0724234117
- 04-0745322888


» scrie-ne!

Gradina-Visurilor cuvinte cheie