Gradina Visurilor

Gradina cu pietre

Gradina cu pietreVreti neaparat o gradina frumoasa, insa locuiti intr-o zona secetoasa, cu un sol stancos, sau poate aveti foarte putin teren la dispozitie in care sa va amenajati coltul vostru de paradis? Exista o solutie prin care, in loc sa luptati impotriva caracteristicilor naturale ale terenului, le folositi in avantajul vostru: gradina cu pietre.

Nu va imaginati, insa, o gradina populata cu bolovani in loc de flori (desi, cu suficienta maiestrie, se poate face si asta) daca gradinile obisnuite sunt inspirate de mediul si vegetatia din zonele de campie si de deal, gradina cu pietre imita peisajul montan, dominat de stancarie pitoreasca si delicatele flori alpine.

Avantajul gradinii cu pietre este, pe langa aspectul spectaculos, faptul ca poate ocupa foarte putin spatiu fara sa arate neterminata, si este ideala pentru solul stancos.

Tipul de piatra ideal este calcarul - moale si poros, permite infiltrarea apei si a radacinilor plantelor, insa, la limita, puteti folosi orice piatra se gaseste in zona voastra. Gradina de pietre ia forma unei mici denivelari, cu inaltimea de maxim 1m si cu panta lina, pe care cresc plante alpine.

Bineinteles, ideal este ca plantele pe care le folositi sa fie specifice zonei de munte, insa acestea nu se adapteaza intodeauna conditiilor din alte zone, asa ca puteti alege orice plante de dimensiuni mici, care ar putea incapea in crapaturile dintre pietre.

Gradina cu pietreInainte de a face si a investii bani in plante si materiale va sfatuim sa apeleti la noi.De ce? Foarte simplu suntem o echipa de profesionisti care doreste sa va ofere solutiile si mijloacele cele mai avantajoase pentru dumenavoastara.

Toate solutiile de amenajare, plante etc, va pot fi oferte de noi. Ganditi-va la aceste plante ca la niste flori puse in ghivece: au un spatiu limitat, trebuie udate periodic si pamantul trebuie sapat.

Aveti grija la daunatori, mai ales melcii, carora le place sa se ascunda in crapaturile dintre pietre, si la buruienile care daca nu sunt supravegheate, pot usor sa se intinda in toata gradina.

Va asteptam sa ne contactati!

Gradina-Visurilor galerie foto
Gradina-Visurilor date de contact

SC RDN GRADENDO SRL

Adresa:
Timisoara
Str. Maresal C-tin Prezan, Nr. 119

Email:
office@gradinavisurilor.ro

Radu Greavu
Tel mobil:
- 04-0724234117
- 04-0745322888


» scrie-ne!

Gradina-Visurilor cuvinte cheie