Cum vă putem ajuta?

Noi, cei de la Grădina Visurilor, venim în întâmpinarea clienților persoane juridice, prin servicii de proiectare instalații de irigat și punere în functiune, amenagjarea peigistica a spatiilor verzi și mentenanata acestora.

Oferim aceste servicii pentru a aduce un plus de culoare și imagine plăcută a spatiilor din apropierea centrelor comerciale, curtiilor de institutii etc. In funcție de cerintele clientilor, expertiza noastră, conditiilor pedologice și climatice, oferim cele mai bune soluții, materiale, punerea în opera a celor proiectate și ulterior intretinerea acestora pe baza de contract dacă suntem solicitati.

Cu o experiența de peste 10 ani în acest domeniu, cu ample cunoștințe în domeniul, plantelor ornamentale, instalatiilor de irigat, cerintelor plantelor fata conditiile pedoclimatice, ceea ce oferim sunt servicii de cea mai buna calitate.

Personalul nostru este calificat, având studii: silvice, agronomice, horticole, biologice și de design.Ne imbunatatim permanenet cunostiintele prin cursuri de instalații irigatii, studii de fitopatologie, tratamente și de design.

Folosim aceste informații în a oferii cele mai bune soluții clientilor noștri, atât în partea de amenajare cât și după în partea de mentenanta.Impreuna cu acești clienți pe prcursul anilor , am dezvotat relații de foarte buna colaborare, bazate pe profesionalism, corectitudine, punctualitate și preț corect.