Cum vă putem ajuta în amenajarea grădinii?

Noi, cei de la Grădina Visurilor, realizam prin amenagjari peigistice, grădini de mici, medii sau mari dimensiuni, în funcție de cerintele clientilor, expertiza noastră, conditiilor pedologice și climatice, imbinate în armonie cu stilul casei, etc.

Cu o experiența de peste 10 ani în acest domeniu, cu ample cunoștințe în domeniul, plantelor ornamentale, instalatiilor de irigat, cerintelor plantelor fata conditiile pedo-climatice, ceea ce oferim sunt servicii de cea mai buna calitate.

Oferim proiectare peisagistica, proiectare instalații irigat și punerea acestora în functiune, consultanta în vederea amenajarii gradinii, consultanta și după executia lucrarilor, mentenata.

Personalul nostru este calificat, având studii: silvice, agronomice, horticole, biologice și de design.Ne imbunatatim permanenet cunostiintele prin cursuri, de instalații irigatii, studii de fitopatologie, tratamente și de design.

Folosim aceste informații în a oferii cele mai bune soluții clientilor noștri, atât în partea de amenajare cât și după, în partea de mentenanta.Impreuna cu acești clienți, pe prcursul anilor, am dezvotat relații de foarte buna colaborare, bazate pe profesionalism, corectitudine, punctualitate și preț corect.